Formula 1 VPN-Suomi

Teearviointi - irtotee

Mariage Freres: French Breakfast

29.05.2017, teeteemu

Viime syksyn Lontoon reissullani ostin Selfridges:n Mariage Freres:n myymälästä useampaa teetä. Seuraavana olisi arvostelussa French Breakfast.

French Breakfast on ehkä suosituin ja tunnetuin Mariage Freres:n maustamaton musta tee. Tosin pikkuisen epäilytti etukäteen, kun heidän tunnetuin teensä, Marco Polo (arvosteluni), ei ollutkaan mielestäni mitään kovin kummallista…

Haudutetut teelehdet ja valmis tee tuoksuvat erittäin suklaiselle! Olin lukenutkin netistä, että monen mielestä tee maistuisi suklaiselle! Mutta itse en kyllä havaitse mitään suklaata tässä. Mielestäni tämä on kevyesti savustettua teetä, joka on hieman makeaa – mutta ei siis suklaista.

Kyllä tätä mielellään juo, mutta jotenkin odotin ”ennakkohypetyksen” perusteella paljon parempaa teetä… No, French Breakfast ei ole pelkkä aamupalatee, kyllä tätä voi juoda pitkin päivää…

Annostukseni: reilu teelusikallinen irtoteetä kuppia kohden, 95 -asteista vettä ja peräti neljän minuutin haudutus – lyhyemmellä haudutuksella savun maku ei oikein tule esille.

,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *