Formula 1 VPN-Suomi

Avainsana: Thehuone

Teearviointi - irtotee

Thehuone: Assam O.P. 1

25.03.2019, teeteemu

Sain lahjaksi jo puolitoista vuotta sitten Assamia. Yleensä en ole niin Assamista pitänyt, kun se on vähän liian vahvaa teetä minulle… No, tämä versio on Thehuoneelta ostettu, ja tuotekuvauksen perusteella pitäisi olla aikamoista ”perusteetä”. Ja minä kun niin etsin aina sitä ”ultimate” teetä itselleni, joka herättelisi makuhermojani… Mutta mitä vielä! Tämä on oikein hyvää! Teeteemu …

,

Teearviointi - irtotee

Thehuone: Creme Caramel

26.04.2012, teeteemu

Oletko koskaan maistanut ”syntisen hyvää jälkiruokateetä”? Minä olen, nimittäin Thehuoneen Creme Caramel -irtoteetä. Tämä tee on kyllä niin makeaa, ettei tätä tule kovin usein juotua, mutta toimii toki hyvin tarkoituksessaan… Annostukseni: teelusikallinen irtoteetä kuppia kohden, kiehuvaa vettä ja 2 minuutin haudutus.

, ,

Teearviointi - irtotee

Thehuone: Irish Breakfast Tea

26.04.2012, teeteemu

Onko Sinulla vaikeuksia herätä aamuisin? Tuntuuko sille, ettei vaan tänään jaksa? Pitäisikö saada jotakin vahvaa, joka herättäisi Sinut? Ratkaisu saattaisi olla Thehuoneen Irish Breakfast Tea. Tämä irtotee on vahvaa ja hyvää. Tätä teetä voi juoda myös maidon kanssa, mutta tähän asti olen aina juonut sen sellaisenaan ihan mustana… Annostukseni: teelusikallinen irtoteetä kuppia kohden, noin 97 …

, ,

Teearviointi - irtotee

Thehuone: Sunday Tea

24.04.2012, teeteemu

Mitä teetä juoda sunnuntaisin? No tietysti Thehuoneen Sunday Tea:tä! Kyseessä on vahva ja tumma irtotee, joka on hyvää. Annostukseni: teelusikallinen irtoteetä kuppia kohden, noin 97 asteista vettä ja 2 minuutin haudutus.

, ,

Teearviointi - irtotee

Thehuone: Sailors

24.04.2012, teeteemu

Thehuoneen Sailors on hyvää ja kevyttä irtoteetä. Joskus juon tätä maidon kanssa, useimmin ilman. Sailorsia ei muuten löydy Thehuoneen nettisivujen teelistalta, mutta kyllä sitä Sinulle myydään, kun pyydät itsellesi jotakin hyvää teesekoitusta. Annostukseni: teelusikallinen irtoteetä kuppia kohden, kiehuvaa vettä ja 2 minuutin haudutus.

, ,