Formula 1 VPN-Suomi

Teearviointi - irtotee

Teehelmi: Helmen musta tee

09.01.2021, teeteemu

Kesäinen Porvoo ja Teehelmi – ohittamaton yhdistelmä! Tänä kesänäkin piti päästä Teehelmeen, ja ostin sieltä kolmea eri teetä. Nyt olisi arvostelussa teekaupan oma sekoitus, Helmen musta tee.

Ceylonia, Darjeelingiä ja jotakin kiinalaista teetä tässä on.

 

Ja tämä on todella hyvää! Siis erittäin hyvää! Juuri sellainen toimiva teesekoitus, mitä toivoin!

Join tätä teetä vain iltateenä. Aamuteeksi tämä tuskin sopisi – kyseessä on sen verran mieto sekoitus, lisäksi Helmen musta tee on niin hyvää, ettei se tarvitse lisäkseen mitään muuta…

Annostukseni: kaksi runsasta teelusikallista irtoteetä kuppia kohden, 95 -asteista vettä ja kolmen minuutin haudutus.

, , ,


2 vastausta

 1. teeteemu sanoo:

  En ole juonut tuota Princess-teetä, joten en valitettavasti osaa sanoa millaista se on… Monesti Ceylonin ja Darjeelingin sekoitus ovat sellaisia, joihin laitetaan maitoa – runsaasti. Jos etsit sellaista, niin monella teetalolla löytyy tällaista ”English Breakfast” -tyyppistä teetä.

  Helmen musta tee on ehkä ”hienostuneempaa” teetyyppiä – luulisin että tuo Princess -tee olisi vahvempaa? Mutta jos haluat juoda jotakin ”hienostuneempaa”, niin Helmen musta tee sopii varmasti siihen!

 2. Marie de Baduus sanoo:

  Hei, etsin perinteinen Princess-teetä nyt loppumyyntissä Suomessa. Tuottaja oli hollantailainen kahvipahtimo Drie mollen sinds 1818. Hollantilainen sivustosta löysin jotain mutta en ole ihanvarma, että se on samaPrinsessateetä: https://discountoffice.nl/p/thee-princess-eng-melange-1-5gr-pk100/.
  Muistakseeni Princess teellä oli täydellinen Ceylon ja Darjeeling sekoitus. Etsin siis vastaava teetä: olisiko mielestäsi Helmen musta tee maku mahdollisimman lähellä?
  Katsoin myös muita artikkelia teeblogista ja etsin saksalaisessa teevalikoimassa. Löysin English Breakfast Vollmundige Schwarztee-Mischung, Dallmayr-sivustosta. (https://www.dallmayr-versand.de/epages/Dallmayr.sf/de_DE/?ObjectPath=/Shops/Dallmayr/Products/115138 ) . Miltä mieltä olet vertailusta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *