Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Teearviointi - irtotee

Le Palais des Thes: Lorelei

02.09.2017, teeteemu

Lorelei. Lorelei. Lorelei. Ja nyt en puhu mistään merenneidosta tai seireenistä, vaan Le Palais des Thes:n teestä Lorelei.

Ostin tätä Kööpenhaminasta (linkki Kööpenhaminan teemuistoihini). Ehkä suurin syy ostamiseen oli se, että tämä tuoksuu täydellisesti Pleine Lunelle (arvosteluni), joka on ehdottomasti yksi suosikkiteistäni.

Pleine Lunen koostumushan on ”salaisuus”, mutta Lorelein osalta luettelo näkyy kuvassa yläpuolella: kanelia, vaniljaa ja mantelia. Musta tee on kiinalaista (tämän tiedon näkee pari kuvaa alempaa).

Kuivat teelehdet tuoksuvat siis erittäin hyville. Tämän täytyy olla hyvää!

Haudutettu tee tuoksuu ihan samalle. Ja maku on – mahtava. Heti pitää kyllä mainita, että ei tämä ihan Pleine Lunen vertaista ole, mutta karu totuus on se, että Pleine Lune on ”epäreilu” vertailukohta – koska se on vaan niin loistavaa, että sitä on käytännössä mahdotonta päihittää! Eli kyllä Lorelei erittäin hyvää on, ja siitä tule hyvä fiilis, mutta ei ihan Pleine Lunen veroista.

Vaikka Lorelei on makeaa, niin tätä voi kyllä juoda mihin päivänaikaan vain – yleensä en voi juoda mitään kovin makeaa heti aamusta, mutta Lorelei toimii hyvin myös aamulla.

Annostukseni: kaksi teelusikallista irtoteetä kuppia kohden, 95 -asteista vettä ja kahden ja puolen minuutin haudutus.

, ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *