Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Teearviointi - irtotee

H.R.Higgins: Duke Blend

19.09.2020, teeteemu

Niinhän se on, että Brexit tulee – jos siis haluaisit tilata Englannista teetä, kannattaa se tehdä vielä tämän vuoden aikana! Mietin viime keväänä, mistä englantilaisesta teekaupasta haluaisin tilata – valinta oli lopulta yllättävän helppo.

Eli H.R.Higgins – sieltä tein ison tilauksen (seitsemää eri teetä!). Osa vanhoja tuttuja (Russian Caravan ja Meghalaya Lakyrsiew), osa aivan uusia – kuten nyt arvostelussa oleva Duke Blend.

Duke Blend näyttää sellaiselta aamuteesekoitukselta, jota Englannissa juodaan paljon – mahdollisimman pieniksi revittyjä teelehtiä, jotta maku olisi oikein voimakas. Olisiko tämä ihan liian karkeaa juotavaksi? Vai pitäisikö haudutettu tee upottaa maitoon, jotta sen saisi alas?

Vielä mitä! Tee on kyllä voimakasta, mutta itse asiassa oikein hyvää! Tämä taitaa olla yksi H.R.Higgins:n suosituimmista teesekoituksista – enkä kyllä ihmettele. Voimakas maku, mutta ei silti liian voimakasta – aromikasta. Tämä oli hyvä valinta! Assamin ja Ceylonin sekoitukset saattavat olla todella voimakkaita, mutta tämä on miellyttävä poikkeus.

Vaikka tee on melko voimakasta, käytän tätä itse lähinnä iltateenä – aamuteenä tämä ei oikein toiminut – mutta illalla maistui oikein hyvin.

Annostukseni: teelusikallinen irtoteetä kuppia kohden, 95 -asteista vettä ja kolmen minuutin haudutus.

, , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *