Formula 1 VPN-Suomi

Teearviointi - irtotee

Wolseley: Wolseley Afternoon Blend

26.03.2014, teeteemu

Ostin viime syksynä Wolseley Afternoon Blendiä Lontoon reissultani Selfridges:stä. Paketissa olisi pitänyt olla ”black handcrafted horn spoon”, eli jonkinlainen lusikka. Ei ollut. Laitoin tästä netin kautta palautetta Selfridges:n, ja minulta pyydettiin 45 minuutin päästä kopio kuitistani – kun laitoin sen heille, niin hehän lähettivät minulle ilmaiseksi uuden teepurkin, jossa siis oli tuo lusikka mukana. Ja vielä pikalähetyksenä suoraan toimitettuna kotiovelleni. Loistavaa palvelua! Ei ihme, että tavaratalo valittiin vuonna 2012  maailman parhaaksi tavarataloksi (lähde). Nyt on sitten 500 grammaa tätä teetä… Alla kuva lusikasta.

Entä itse tee? Aluksi tee ei maistunut kovin kummoiselle, mutta sitten tajusin, että teelehtiä pitää laittaa erittäin runsaasti. Seurasi kevyen savuinen maku, joka muistuttaa etäisesti H.R.Higginsin Russian Caravania, mutta ei ole yhtä hyvää. Teen nimi viittaa siihen, että kyseessä olisi iltapäivään sopiva tee, mutta kyllä tämä parhaiten sopii aamuun, kun tästä tekee oikein vahvaa. Hyväähän tämä on!

Annostukseni: kaksi erittäin runsasta ja pursuavaa teelusikallista irtoteetä kuppia kohden, 95 -asteista vettä ja kahden ja puolen minuutin haudutus.

, , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *