Lainaa.com

Teearviointi - irtotee

Teeleidi: Pistaasi

14.03.2021, teeteemu

No eipä ole pitkään aikaan kirjoitettu blogia! Taitaa olla 16 arvostelematta teetä tällä hetkellä! Tietysti voisin käyttää (puolittaisia) tekosyitä siitä, että tietokone hajosi, digikameran ja uuden tietokoneen välinen yhteys tökkii, muita kiireitä jne.

Joskus kesällä 2020 oli hetki, kun corona tuntui kaukaiselta ja oli aikaa kiertää Suomea. Kävin Mikkelissä Kenkäverossa, ja päädyin siellä Pauliina Rundgrenin kauppaan. Kaupassa oli valikoima Teeleidin teetä myytävänä – Pauliina Rundgrenin suunnittelemissa purkeissa.

Ostin Pistaasia, joka on pähkinäteetä. Erittäin makeaa, siis erittäin makeaa. Maku oli kuin olisi syönyt jotakin pähkinäjäätelöä! Joku kerta kesällä kokeilinkin juoda tätä teetä ja syödä jotakin pähkinäjäätelöä – mikä yhdistelmä!

En muistanut ottaa kuvia teelehdistä enkä valmiista teestä, kun join tämän teen niin nopeasti. Teelehtien seassa oli useita pistaasipähkinöitä, sen muistan, eli ei pelkkää esanssiaromia vaan aitoja pähkinöitä. Vielä sananen makeudesta – teetä pystyi hyvin juomaan milloin vain, jopa aamupalalla. Yleensä kun en voi juoda mitään makeaa teetä aamulla.

Annostukseni: reilu teelusikallinen irtoteetä kuppia kohden, 95 -asteista vettä ja kolmen minuutin haudutus.

, ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *