Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Teearviointi - irtotee

TakeT: Darjeeling 2019 FF FTGFOP1 Pussimbing

08.03.2020, teeteemu

Viime syksyllä Tampereella ostamistani TakeT:n teestä on vielä kolme arvostelematta… No, seuraavana olisi vuorossa 2019 ensisadon Darjeeling, Pussimbing, joka taitaa olla jo loppuunmyyty, koska TakeT:n sivuilta ei enää löydy tätä teetä.

En ole muistaakseni aikaisemmin juonut Pussimbingin teetarhan teetä, mutta ovathan Darjeelingin teet suosikkiteitäni, ja ensisato on aina ensisatoa! Kuivat teelehdet sisältävät ensisadolle tyypillisiä vihreitä lehtiä.

Haudutetun teen väri on hieman normaalimpia tummempaa – yleensä ensisadon Darjeelingit antavat aika vaaleankeltaisen värin.

Tämä on erittäin hyvää! Juuri sellaista kirpakkaa ensisadon Darjeelingia mitä toivoinkin! Valitettavasti join teen jo ajat sitten, enkä ole ehtinyt kirjoittaa tätä arvostelua aikaisemmin, joten en ihan tarkkaan muista, oliko tämä ”hedelmäistä”, ”yrttistä” vai jotakin näiden väliltä. No, oli miten oli, 50 gramman paketti meni yhdessä hujauksessa ja oli erittäin hyvää!

 

Parhaiten tämä sopi aamulla herättämään mukavasti uuteen päivään…

Annostukseni: kaksi kukkuramitallista teelusikallista irtoteetä kuppia kohden, 90 -asteista vettä ja kolmen minuutin haudutus.

, ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *