Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Teearviointi - irtotee

T2: Black flavoured Selfies

18.04.2017, teeteemu

Viime syksynä kävin Lontoossa ja piipahdin itselleni aiemmin tuntemattomassa T2-teemyymälässä.

Ostin sieltä paketin ”selfieitä” – 10 kappaletta erilaista mustaa maustettua teetä, jokaista noin 5 grammaa. Ajattelin, että tästä saisi hyvän näkymän T2:n teetarjontaan. Toki 5 grammaa teetä on sen verran vähän, että välttämättä ei heti löydä oikeita haudutusparametreja, joten niin pienen määrän perusteella voi olla vaikea arvostella teetä… Kymmenen teen valikoima näkyy ala olevassa kuvassa.

Jokainen näistä paketeista tuoksui erittäin hyvälle avattaessa, ja samoin myös haudutettu tee tuoksui erittäin hyvälle. Valitettavasti vain maku ei ollut niin hyvä kuin tuoksu antoi ymmärtää… En tiedä, käytinkö sitten lehtiä liian vähän, olisiko pitänyt käyttää kaikki 5 grammaa kerralla, mutta maku ei ollut näissä mikään kovin erikoinen – muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta.

Creme Brulee ja Terrific Toffee olivat ihan jees, mutta Melbourne Breakfast oli ylivoimaisesti paketin paras! Siinä oli vaniljan ja sitruunan maku, joka toimi erittäin hyvin yhdessä! Ensi kerran kun käyn Lontoossa, täytyy varmaan ostaa tuota koko paketti…

Yllä kuvissa yksi esimerkki ”selfieistä” – irtotee oli pakattu tuollaiseen noin 5 gramman pussiin.

, ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *