Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Teearviointi - irtotee

Schrader: Very British

23.03.2013, teeteemu

Alkuun varoituksen sana – mitä ihmettä voi olla tiedossa, kun saksalainen myy Sinulle teen nimeltä Erittäin Brittiläinen? Ei varmaankaan mitään kovin hyvää…

Viime keväänä ostin Schraderilta ison satsin teetä, ja vielä on useampi paketti avaamatta. Seuraavaksi avasinkin Very British -teen, joka jo nimenkin perusteella kuulostaa perienglantilaiselle. Kyseessä on vahva aamupalatee. Mutta ylläri ylläri – tämähän on itseasiassa oikein hyvää! Tätä voi juoda melkein sellaisenaankin, mutta kaikista parasta tästä saa, kun laittaa reilusti maitoa (siis reilusti). Lopputuloksena on maistuva maitotee.

Ostin aivan liian suuren paketin, 500 grammaa, mutta se ei maksanut käytännössä mitään. Mielenkiintoinen hinnoittelupolitiikka, kun kaksi 125 gramman pakettia maksaa enemmän kuin 500 gramman paketti. No mutta joka tapauksessa hintalaatusuhde on kohdallaan tässä teessä!

Ai niin, tätä teetä voi verrata Bond Streetin English Breakfast -teehen. Mielestäni Very British on jopa huomattavasti parempaa…

Annostukseni: teelusikallinen irtoteetä kuppia kohden, kiehuvaa vettä, kahden minuutin haudutus ja reilusti maitoa mukaan.

, ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *