Lainaa.com

Teekokemuksia

Salutorgetin iltapäivätee

02.04.2013, teeteemu

Käväisin vähän aikaa sitten Salutorgetissa, se kun on niitä harvoja paikkoja, joista Helsingissä saa iltapäiväteetä. Ohessa Salutorgetin iltapäivätee -lista.

Iltapäiväteen tunnelmaan oli panostettu. Teetä nautittiin baarin puolella ravintolan ylätasolla, eli hieman kauempana ruokatason metelistä. Teet tuotiin ensin, ja kolmikerrosvadillinen syötävää hieman myöhemmin, siinä taisi jo ensimmäisen kupillisen ehtiä juodakin. Olisi voinut tuoda samaan aikaan kaikki…

Juomaksi valitsin ”totuttuun tapaan” Darjeelingiä. Se kun kokemukseni mukaan sopii sormileipien, pullien ja herkkujen kera hyvin. Darjeeling toimi hyvin, ei mikään järisyttävä kokemus, mutta hyvää oli.

Mikä oli parasta? Ehdottomasti Toast Skagen sormileivistä, se oli erittäin hyvää. Suklaat olivat myös toimivia. Mistä en niin innostunut? Teeleivät (skonssit) eivät olleet kovin kummoisia, hillo oli kyllä maistuvaa.

Voisin tulla toistekin Salutorgetiin. Tosin on sanottava, että sormileipiä, skonsseja ja herkkuja olisi voinut olla enemmänkin, mutta hintaan suhteutettuna ihan hyvä setti.

,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *