Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Teearviointi - irtotee

Postcard Teas: English Afternoon

11.02.2016, teeteemu

Ei kannata mennä otsikon ”ansaan” – tämä English Afternoon kun ei ole mikä tahansa ”English Afternoon Tea” (tällä nimellä kun myydään oikeastaan mitä tahansa teesekoitusta), vaan kyseessä on Postcard Teas:n laatuteesekoitus. Edellinen arvostelemani Postcard Teas:n tee, Korean Black 2015 (arvosteluni), oli huippuluokkaa ja odotin English Afternoon Tea:n jatkavan samalla linjalla!
  

Kuivat teelehdet näyttivät Darjeeling:ltä – eikä se ole mikään yllätys, sillä tee on sekoitus Darjeeling:n kakkossatoa ja Nepalin kakkossatoa. Tarkemmin sanottuna Darjeeling on ”Subarna Co-op Kalimbongista” ja Nepalin tee on ”Kanchanjangha Tea Farmilta Ranitarista”, Postcard Teas kun aina kertoo, mistä teet oikeasti tulevat.

Haudutetun teen tuoksu tuo mieleen Darjeelingin… Ja maku – erinomaista! Tee on erittäin hyvää, ja suorastaan kuivattaa suun. Tee on kuin kevyttä Darjeelingiä – hieman hedelmäistä, mutta mieleenpainuvinta on suun kuivaminen – hyvässä mielessä!

Annostukseni: kaksi teelusikallista irtoteetä kuppia kohden, 95 -asteista vettä ja kahden ja puolen minuutin haudutus.

Jostakin syystä Lontoosta ostamani muki sopii erityisen hyvin tähän teehen… Voi muuten olla, että en vuonna 2016 löydä parempaa teetä – olisiko Postcard Teas:n English Afternoon vuoden paras tee? Joka tapauksessa vaikea sitä on päihittää…

, , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *