Lainaa.com

Teearviointi - pussitee

Lipton: Earl Grey, Persian Earl Grey, Russian Earl Grey, English Breakfast

12.05.2012, teeteemu

Ostin joulun tienoilla Liptonin Earl Grey Collection with English Breakfast -pussiteesetin. Setissä oli neljää eri teetä.

Earl Grey on se ”perinteinen” Earl Grey. Varman tasaista laatua – pussiteeksi toki. Lipton valmistaa tätä myös irtoteenä – en ole maistanut.

Persian Earl Grey:hin on lisätty jasmiinia, jota on juuri sopivasti – ei siis liikaa, jotta tökkisi, muttei liian vähääkään. Tämä on oikeastaan aika mielenkiintoinen maku!

Russian Earl Grey:hin on lisätty sitrusta, ja saatu ”itämäinen” maku. Tämäkin on ihan toimiva yhdistelmä. Tätä teetä saa Liptonilta myös irtoteenä – en ole kokeillut.

English Breakfast on sitten se ”tyypillinen” English Breakfast. Liptonin versio ei ole kovin voimakkaan makuinen, ja joinkin sitä sellaisenaan ilman maitoa.

Annostukseni: näitä kannattaa hauduttaa noin minuutti.

, , , , ,


3 vastausta

 1. Laura sanoo:

  Thank you a lot for your kind suggestion. I’ll try!
  Thank you again!

 2. teeteemu sanoo:

  Hi Laura! I found ”4 * Lipton Tea Collection” in Verkkokauppa.com, which is a Finnish webstore for electronics. Link is https://www.verkkokauppa.com/fi/product/50827/nhmjt/Lipton-Earl-Grey-Collection-teelajitelma . They do deliver outside Finland, but I think You should send email to export@verkkokauppa.com and ask them if they can send this tea set to You.

  I hope this helps.

 3. Laura sanoo:

  Hello, I’m from Italy and in southern Europe I can’t find this pack and in general Persian Lipton tea. I found this tea pack in http://www.Halpahalli.fi but they don’t ship to Italy😞. Do you have any suggestions? Any other online shop which send abroad? I would really like to have it. I thanks advance for any help.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *