Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Teearviointi - irtotee

Le Palais des Thes: Kuwapani First Flush

26.06.2015, teeteemu

Tilasin vähän aikaa sitten teetä Le Palais des Thes:n nettikaupasta, ja meinasin aluksi ostaa kevät-Darjeelingia, kun edellinen kokemukseni Rohini oli niin hyvä… Sitten tuli mieleeni, että mitäs jos ostaisinkin nepalilaista ensisadon teetä? Päädyin kokeilemaan Kuwapania, joka on hintaluokaltaan jonkin verran Darjeelingia edullisempaa. Kirjoittaessani tätä blogia Kuwapania 2015 ei enää löytynyt Le Palais des Thes:n nettisivuilta, joten taisi olla suosittua teetä?

Kevätsadon Kuwapanin teelehdet näyttivät ”tutuille” – tämän olisi voinut hyvinkin kuvitella olevan Darjeelingia, tuoksukin oli samanlainen…

Haudutettu teekin näytti väriltään ja tuoksultaan Darjeelingille… Entä maku? Maistui todella hyvälle – kukkaiselle ja hieman happamalle! Harmi, että olen jo juonut Rohinin, joten en voi verrata näitä kahta keskenään. Väittäisin muististani, että nämä kaksi teetä maistuvat todella paljon samanlaiselle – molemmat ovat erittäin hyviä!

Annostukseni: kaksi reilua teelusikallista irtoteetä kuppia kohden, 90-asteista vettä ja kolmen ja puolen minuutin haudutus.

, , ,


2 vastausta

  1. teeteemu sanoo:

    Kiitos palautteesta!

    Hauska yhteensattuma muuten – juuri tänään haistelin Sweet Lovea (avattu purkki) Helsinki-Vantaan lentokentällä! Kyllä se Sweet Loven makeus (ainakin) osittain tulee lakritsista, joten ehkä Sinun ei kannata ostaa ainakaan isoa 125 gramman tai 250 gramman purkkia sitä… Kusmilla on muuten välillä sellainen tarjous, että kun ostaa jollakin tietyllä euromäärällä heidän nettisivuiltaan, niin saa ilmaiseksi 25 gramman minipurkin mitä tahansa teetä – tällainen määrä ”lakritsia” saattaisi toimia?

  2. Susanna sanoo:

    Hei! Olen jo pitkään seuraillut blogiasi ja saanut mainioita teevinkkejä, kiitos niistä! Olit aika korkealle rankannut Kusmin Sweet Love -teen ja kiinnostaisikin tietää (jos vielä muistuu mieleesi), kuinka vahvana teessä maistuu tuo lakritsijuuri? Itseäni nimittäin lakritsin maku ei teessä oikein miellytä, mutta Lovea tekisi mieli kokeilla. Imperial Labelissa maku häiritsi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *