Lainaa.com

Oolong,Teearviointi - irtotee,Vihreä tee

Le Palais des Thes: Gibraltar

16.08.2015, teeteemu

Pullava se on hyvää pullaa! Voi kun sitä sais – siinä on jotakin vastustamatonta!

Kun avasin Le Palais des Thes:n Gibraltarin, niin joku tuttu tuoksu juoksi nenääni. Mikä tuo tuoksu on? En silloin vielä tiennyt…

Kun haudutin teetä, tuoksu vain vahvistui. Mitä tämä on?

Tuhannesosa sekunti ennen kuin Gibraltar osui huuliini, tiesin mistä on kysymys. Pullavasta! Tämähän on Pullavateetä! Piti heti mennä nettiin katsomaan, mitä siinä Pullavassa on. Kardemummaa. Sitähän Gibraltarissa siis täytyy olla. Ja joku marjainen maku teessä on – vadelmaa. Lisäksi Gibraltar on makeaa – vaniljaa ja hunajaa ilmeisesti.

Mutta – Gibraltar ei ole älyttömän hyvää, se on ”vain” hyvää. Miksi? Joku outo maku tässä on, hieman jopa pistävä. Ainesluettelosta se selvisi – jasmiini.

Eli kyllä Gibraltar on outo sekoitus. Etenkin, kun tämä ei ole pelkkää mustaa teetä – tässä on myös vihreää teetä ja jopa Oolongia! Sinällään ihme, koska Le Palais des Thes kertoo kyllä tarkkaan nettisivuillaan, jos jossakin teessä on sekä mustaa että vihreää teetä – tämä on luokiteltu netissä mustaksi teeksi.

Annostukseni: teelusikallinen irtoteetä kuppia kohden, 95 -asteista vettä ja kahden ja puolen minuutin haudutus.

Ai niin, oli pakko ostaa Pullavaa ja juoda Gibraltaria sen kanssa. Toimi erittäin hyvin… Mutta kyllä tämä tee on niin makeaa, että ei tätä kovin usein viitsi juoda…

,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *