Lainaa.com

Teearviointi - irtotee

Kusmi: Windsor

03.04.2019, teeteemu

Älä ikinä osta teetä pelkästään nimen perusteella! Ethän vain Sinäkään? En minäkään, eikun, ostanpas, joskus vain…

Mutta jos Kusmin teetä on myynnissä, vanhassa perinteisessä ”paketissa”, ei uudenaikaisessa purkissa, ja siinä lukee vielä Windsor, niin miksipä ei tulisi kokeiltua ”kuninkaallista” teetä?

Kyseessä on maustamaton musta tee, ja Kusmi on tunnettu maustetuista teesekoituksistaan… Kun olen jo juonut teen, ja unohdin ottaa kuvia tästä, niin ei ole kuvia teelehdistä eikä haudutetusta teestäkään…

Mutta, entä se tärkein, maku? En pitänyt tästä aluksi ollenkaan ja meinasin jo heittää paketin menemään – aivan liian vahvaa teetä! Sitten tajusin, että jos tämä on ”oikein perinteistä englantilaista teesekoitusta”, niin pitäisikö tähän heittää maitoa sekaan? Yleensä maitoteet eivät ole oma juttuni, mutta mitäpä sitä voisi menettääkään, jos ei teestä pidä… Ja sitten rupesikin jo toimimaan – tämä tee kaipaa maitoa mukaansa!

Maidon kanssa tästä tuli oikein hyvää, ja teen vahva maku laimentui melkein kokonaan. Ei tätä kannattanut aamuisin juoda, mutta illalla tästä sai mukavan iltateen.

Annostukseni: kaksi teelusikallista irtoteetä kuppia kohden, 90 -asteista vettä ja kolmen minuutin haudutus. Sitten maitoa sekaan!

,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *