Lainaa.com

Teearviointi - irtotee

Kusmi Tea: Sweet Love

15.06.2013, teeteemu

Myönnetään, Kusmi Tean Kashmir Tshai maistui niin hyvälle, että tässä ollaan oltu aikalailla Chai -fiiliksissä… Sitten muistin, että pari kuukautta sitten saamissani Kusmin tuliaispikkupurkeissa (5 kappaletta 20-25 gramman purkkeja) on myös mausteista teetä: Sweet Love. Tätähän piti heti kokeilla!

Miltä maistui? Tosi hyvältä, muttei ihan niin hyvältä kuin Kashmir Tshai. Jostakin netistä luin, että kyseessä olisi ”köyhän miehen Chai”. Liioittelua, kyllä kyseessä on hyvä mausteinen tee – siitäkin huolimatta, että Sweet Love sisältää yhtä ”inhokkiani” rosepippuria… Sweet Loven mausteet: guarana, lakritsi, rosepippuri ja muitakin mausteita on (ainakin kanelia).

Annostukseni: reilu teelusikallinen irtoteetä, kiehuvaa vettä, jonka annan jäähtyä minuutin ennen teehen kaatamista (näin saadaan pehmeämpi maku kuin kiehuvalla vedellä) ja kahden minuutin haudutus.

Edit 13.7.2013 – joudun muuttamaan mielipidettäni. Kyllä Sweet Love on pikkuriikkisen parempaa kuin Kashmir Chai – tämä selvisi minulle, kun Sweet Love -pikkupurkki loppui ja tätä teetä tuli jo ikävä…

, , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *