Lainaa.com

Teearviointi - irtotee

Kränku: Gotländskt Honungste

01.01.2017, teeteemu

Kränkusta tuli hankittua kesällä useampia teitä, ja yhtenä ostoksenani oli hunajatee. Siis hunaja – tämän pitäisi olla erittäin makeaa!

Teelehdet tuoksuvat todella voimakkaille, en nyt tunnista, onko kyseessä hunaja vai mikä. Kuten alla olevasta kuvasta näkee, niin tässä hunajateessä on aikasta paljon tavaraa mukana – hunajatee ei ole siis ”pelkkä hunajatee”.

Haudutettu tee tuoksuu todella makealle ja maistuu – erittäin makealle. Onko tämä sitten hyvää tai hunajaista? Kyllä tee hyvää on, mutta en oikein tunnista hunajan makua tästä. Makuja on niin monta, että en oikein meinaa tunnistaa mitään yksittäistä komponenttia. Kuten yllä kirjoitin ja kuten paketista näkeekin, niin tässä on niin montaa erilaista makua mukana, että ”pelkkä hunajan maku” hukkuu muihin makuihin.

Miksiköhän tässä on sitten niin montaa eri makua? Olisiko pelkkä hunaja ollut jotenkin tylsän makuista – en tiedä? Mutta kyllä tee hyvää on ja tätä mielellään juo, mutta en tunnista tätä hunajateeksi…

Ja taas kerran pitää sanoa, että Kränkun teepaketeissa on hauskoja kuvia. Tuon yhden ison mehiläisen ympärillä surraa neljä pienempää mehiläistä (ja muualla paketissa yksi pieni mehiläinen lisää)…

Annostukseni: reilu teelusikallinen irtoteetä kuppia kohden, 90 -asteista vettä ja kolmen minuutin haudutus.

,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *