Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Teekokemuksia

Hotel Diplomatin iltapäivätee

19.09.2013, teeteemu

Käväisin Tukholmassa, ja pitihän sitä päästä iltapäiväteelle! Edelliseltä Tukholman vierailultani tein listauksen Tukholman iltapäiväteepaikoista, ja nyt valitsin kohteekseni Hotel Diplomatin. Ohessa heidän iltapäiväteemenunsa.

Iltapäiväteeksi valitsin hotellin ”oman sekoituksen” Sir Williamsin, joka koostui seitsemästä erilaisesta kiinalaisesta mustasta teestä. Tee oli ihan jees, mutta jokin tökki. Olisiko haudutettu liian kauan? Jotenkin oli pistävä maku…

Entäpä syötävät? Perinteisiä sormileipiä ei ollut tarjolla, vaan hotellin oma versio leivistä – ne olivat pieniä, mutta maukkaita! Teeleivät (skonssit) olivat reilun kokoisia, ja toisessa oli mukana suklaata. Siihen kun laittoi hilloa päälle, niin kyllä oli hyvää! Makeita ei ollut montaa vaihtoehtoa, vain kolme kappaletta, mutta ne olivat hyviä. Etenkin suklaabrownie oli herkullinen.

Jos itse tee olisi ollut parempaa, niin olisi ollut ihan hyvä setti. Aika vähän oli syötävää, mutta teeleivät olivat kyllä tosi hyviä.

Käväisin myös Sibyllans Te & Kaffehandel :ssa, se sijaitsi noin kilometrin päässä Hotel Diplomatista. Siellä minulle paljastui, että Sir Williams olikin heidän teensä! Päädyin ostamaan Sibyllanin Höstblanding -teetä, joka tuoksui ihanalle (omenaa ja kanelia ainakin siinä oli). Tästä sitten oma arvostelunsa joskus…

Edit 14.2.2014: Sibyllans Te & Kaffehandel on päivittänyt nettisivunsa. Lisäsin blogikirjoitukseen linkit Höstblandningiin ja Sir Williamsiin.

, , , ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *