Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Teearviointi - irtotee

H.R.Higgins: Darjeeling Gopaldhara 1st Flush

05.11.2016, teeteemu

Käväisin Lontoossa lokakuun alkupuolella, ja kuten edellisessä blogikirjoituksessani jo mainitsinkin, niin H.R. Higgins:n Darjeeling Gopaldhara 1st Flush oli niin erinomaista, että ehdin sen jo juoda!

H.R.Higgins on ”vanha tuttu teekauppa” itselleni, ja jotenkin siellä on aina niin kotoisaa käväistä… Kun teekaapissani ei ollut yhtään Darjeelingiä, niin ostin sieltä mukaani ensimmäisen sadon Darjeelingiä, Gopaldharan teetilalta.

Mikä tekee tästä teestä sitten niin erityisen hyvää? Ensinnäkin tämä maistui juuri sille kuin odotinkin, ensimmäisen sadon pirtsakkuus oli selvästi havaittavissa ja maku kuivatti suun kivasti. Tiesin heti ensimmäisen kupin kohdalla, jo ennen kuin tee osui suuhuni ja oli vasta valumassa kupista, että tämä on varmasti erinomaista! Gopaldhara oli erittäin yrttistä ja erinomaista. Tuoksussa oli jotakin vihanneksen tuoksua, en valitettavasti osaa sanoa, mitä…

Ostin tätä vain 50 grammaa, ja kun teelehtiä piti käyttää erittäin runsaasti, niin sain tästä vain 10 kupillista teetä. Mutta ne olivat kaikki sen arvoisia!

Kuten yllä olevasta kuvasta näkee, niin Gopaldharan väri on hieman normaalia ensisadon Darjeelingiä tummempaa, tämä johtuu ainoastaan siitä, että tein teestä erittäin vahvaa – pidin yrttisyydestä niin paljon!

Annostukseni: kaksi kukkuramitallista irtoteetä kuppia kohden, 90 -asteista vettä ja kolmen minuutin haudutus.

, ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *