Formula 1 VPN-Suomi

Teearviointi - irtotee

Gourmandises a Volon The: The Noir Omaha Beach

05.09.2020, teeteemu

Teeteemu saa toisinaan teetuliaisia. Välillä nämä ovat iloisia yllätyksiä, välillä pieniä huteja!

Sain reilu vuosi sitten tuliaisia Ranskasta, tarkemmin Normandiasta. Olen juonut tämän teen jo ajat sitten, ja unohdin myös ottaa kuvia teestä… Onneksi tyhjä teepaketti löytyi vielä hyllystäni, sain siitä selville sekä valmistajan että itse teen. Kyseessä on siis Gourmandises a Volon The:n The Noir Omaha Beach.

Omahan pitäisi siis olla hyvin makea tee, koska siinä on omenaa, päärynää, calvadosta ja karamellia. Ja niin onkin! Tee on oikein hyvää, sanoisinko jopa erittäin hyvää!

Tämä oli oikein hyvä yllätystuliainen! Mielellään tätä joisi lisää – tuo 100 gramman paketti meni tosi nopeasti. Parhaiten näin makea tee sopii iltateeksi tai iltapäiväteeksi.

Annostukseni: teelusikallinen irtoteetä kuppia kohden, 95 -asteista vettä ja kolmen minuutin haudutus.

p.s. Teenvalmistajan nettisivuilta ei löytynyt tätä teetä, mutta oheinen löytyi – joka on melkein sama tee, mutta siinä ei ole mukana calvadosta…

,


Yksi vastaus

 1. Ville Raivio sanoo:

  Hyvää päivää!

  Kirjoitain juuri tietokirjaa, josta tulee ensimmäinen kaikenkattava suomenkielinen teos teestä. Minulla on kustantaja projektille ja sen ilmestyy ensi vuonna.

  Blogisi perusteella sinulla on pitkä, intohimoinen kokemus teestä, joten olisi kiinnostavaa saada sinut kirjani oikolukijaksi. Jos idea kiinnostaa ja haluat olla mukana tekemässä tietokirjasta yhä parempaa, pyydän laittamaan viestiä.

  Kiitosta,
  Ville

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *