Formula 1 VPN-Suomi

Teearviointi - irtotee

Fortnum & Mason: Regent’s Blend

02.08.2013, teeteemu

Nyt minulla on jotakin sellaista, mitä ei enää ole myynnissä tai ainakin viimeisiä viedään! Fortnum & Mason on mennyt uudistamaan teevalikoimaansa ja myös päivittänyt teepurkkiensa ulkonäköä. ”Vanhan mallisia” teepurkkeja ei enää valmisteta, joten Regent’s Blendin teepurkki on eräänlainen ”keräilyharvinaisuus” (Stockmannilta löysin vanhan mallisia teepurkkeja, joten kyllä näitä vanhan mallisia teepurkkeja voi vielä tovin löytää myynnistä…) Uudistuksen yhteydessä osa vanhoista teevaihtoehdoista poistettiin valikoimasta, ja Regent’s Blend oli yksi näistä. Eli: tätä teetä ei ole enää kauaa saatavilla, ja myöskään tällaista vanhanmallista teepurkkia ei ole enää kauaa saatavilla.

Regent’s Blend on sekoitus Kiinan, Intian ja Ceylonin teelaatuja. Kiinan teetä en tunnistanut, mutta avatessani purkin tuli vahva tuoksu, joka toi mieleeni Assamin. Ceylonia tässä varmaan myös on. Joka tapauksessa, ajattelin, että edessäni on tee, jonka makua voisi olla hyvinkin H.R.Higginsin Country House Blendin tai Babingtonsin Special Blendin tasoinen.

Entä maku sitten? En voi sanoa pettymys, mutta odotin paljon parempaa. Oikeastaan tämä maistuu aikalailla ”perusteelle”. Ei missään nimessä noiden Babingtonsin tai H.R. Higginsin veroista. Voi voi.

Annostukseni: reilu teelusikallinen irtoteetä, 90 asteista vettä ja kahden minuutin haudutus.

, , ,


2 vastausta

  1. teeteemu sanoo:

    Kiitti vinkistä! Kävin F&M:n nettisivuilla, ja ilmeisesti myöskään Piccadilly Blendiä ei enää valmisteta…

  2. Elina / Teetunnelmointia sanoo:

    Regent’s Blend oli kyllä aika väritön tapaus, kannattaa kokeilla hieman kevyempää Piccadilly Blendia.

    Mä järkytyin nyt tästä F&M:n teepurkkien ulkonäkömuutoksesta, koska en ollut siitä tietoinen. Tsekkasin uudet heidän nettisivuiltaan ja ne ovat vähän turhan koristeelliset oman makuun. Ainakaan ei tule järkytys vastaan seuraavan kerran kun käy Lontoossa 🙂

    -Elina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *