Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Teearviointi - irtotee

Forsman: Firenze

28.06.2016, teeteemu

Forsmanin teemyymälän suunnittelija on nero. Oikeasti. Miten niin?

Ennen kun käyn jossakin teekaupassa, olen yleensä jo tutkinut etukäteen netistä valikoimaa ja miettinyt mitä sitten ostaisin paikan päällä. Kun pääsen teekauppaan, niin erittäin harvoin tulee tehtyä mitään ”heräteostoksia”.

Noin kuukausi sitten kun kävin Forsmanilla, niin siellähän saa vapaasti avata isoja teepurkkeja ja HAISTELLA niitä. Tokihan monissa teekaupoissa saa pyydettäessä haistella eri teelaatuja, mutta aina joutuu pyytämään eikä niitä viitsisi oikein montaa haistella. Mutta Forsmanilla siis saa – ja päädyin ostamaan sellaisiakin teelaatuja, joita en ollut etukäteen suunnitellut ostavani.

Firenzen tuoksuun ihastuin heti avattuani teepurkin. En osaa kuvailla tuoksua muuten kuin – se on huumaavan makea. Tätä oli pakko saada!

Lime, sherry ja aprikoosi – en olisi ikimaailmassa kuvitellut ostavani tällaista teetä! Maku oli erittäin makea – siis erittäin makea. Mutta todella hyvää teetä tämä on! Vie kielen mennessään makeudellaan! Tee sopii parhaiten juotavaksi iltapäivällä tai illalla – heti aamusta tällainen makeus ei välttämättä toimi.

Täytyy vierailla toistekin Forsmanilla nuuhkimassa niitä teepurkkeja…

Annostukseni: reilu teelusikallinen irtoteetä kuppia kohden, 95 -asteista vettä ja kahden ja puolen minuutin haudutus.

,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *