Formula 1 VPN-Suomi

Teekokemuksia

Chai Wanin iltapäivätee

11.01.2014, teeteemu

Lukiessani Teetunnelmointia -blogia löysin vihjeen uudesta teepaikasta Helsingissä, ja pitihän sitä mennä katsastamaan. Paikan nimi on Chai Wan.

Tilasin iltapäiväteen, ja eteeni tuotiin perinteinen englantilainen iltapäiväteekattaus. Teeksi tuotiin Darjeelingia – tämä oli itse asiassa ainut vaihtoehto. Normaalisti iltapäiväteellä on useita eri teevaihtoja, mutta ei se mitään haitannut, koska kyseinen Darjeeling oli hyvää ja hoiti hommansa.

Entäpä ruokapuoli? Sormileipiä oli neljä kappaletta, kaikki olivat kurkkuleipiä. Nämä eivät olleet mitään kovin hyviä, mutta ihan jees. Olisin jäänyt kaipaamaan muitakin vaihtoehtoja kuin kurkkuleipiä… Skonssit (teeleivät, pullat) olivat sitten aivan TÖRKEÄN HYVIÄ – karpaloskonsseja. Näiden kanssa sai päärynä-inkiväärihilloa, joka kuullostaa tosi oudolle, mutta levitettynä skonssien päälle oli yhdistelmä jotakin ”taivaallista”. Mahtavaa! Makeina syötävinä oli tervakakkua, jotakin muuta kakkua, muutama keksi ja viinirypäleitä. Kakut ja keksit eivät olleet kummoisia, mutta viinirypäleet olivat mielenkiintoinen lisäys kattaukseen.

Iltapäivätee maksoi alle 20 €, joten hinnalla tätä ei oltu pilattu. Teetä sai lisää pyydettäessä.

Menenkö uudestaan? Iltapäiväteelle en taida mennä, mutta niitä karpaloskonsseja ja päärynä-inkiväärihilloa täytyy saada vielä toisen kerran. Siis täytyy. Pakko saada… Ja samalla menee kyllä kannullinen teetä alas.

, ,


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *