Ilmainen sähkön kilpailutus netissä - Sähköt.net

Teearviointi - irtotee

Bond Street: English Breakfast Tea

16.04.2012, teeteemu

Ruotsin laivaltakin voi ostaa irtoteetä – niin, tämä lause kuulostaa aika karmealta, eikös? Joka tapauksessa ostin laivalta Bond Streetin English Breakfast -teetä. Tämä tee on hyvää, kunhan muistaa laittaa runsaasti maitoa (ei siis pikkuriikkistä lorausta).

Annostukseni: teelusikallinen irtoteetä kuppia kohden, kiehuvaa vettä, haudutus 2 minuuttia ja lopuksi runsaasti maitoa päälle.

Tähän teehen sisältyy pieni bonus: kiva säilytysrasia. Toisella puolella on Big Benin kuva ja toisella puolella Sherlock Holmesin kotitalo…

, ,


5 vastausta

 1. […] niin, tätä teetä voi verrata Bond Streetin English Breakfast -teehen. Mielestäni Very British on jopa […]

 2. teeteemu sanoo:

  Löysin netistä kaupan, joka myy molempia näitä teitä (Breakfast ja Afternoon).

  Kaupalla ei ole nettimyyntiä, mutta ehkä kannattaa ottaa yhteyttä ja kysyä…

 3. Katja sanoo:

  Hmm… niin se on varmaan tehtävä. Kiitokset vastauksestasi! 🙂

 4. teeteemu sanoo:

  Bond Streetin English Breakfast -teetä myydään Siljan Ruotsin laivoilla. Juhannuksena 2012 ainakin löytyi sieltä, mutta Bond Streetin English Afternoon -teetä en silloin löytänyt.

  Muistaakseni Upton Tean sivuilta löytyy English Breakfastia.

  En ole aivan 100 prosenttisen varma, onko sama tuote, mutta mielestäni on. English Afternoonia en ole löytänyt netistä mistään.

  Näissä Bond Streetin teissä on parasta ennen päivä ollut noin kahden tai kahden ja puolen vuoden päässä, joten jos tykkäät näistä, niin melkein pakko on sitten mennä laivalle ja hamstrata.

 5. Katja sanoo:

  Hei!

  Oletko törmännyt tähän teehen Suomessa missään? Itse ostin Bond Street: English Afternoon -teetä Viron matkalta laivalta, ja mistään nettikaupasta en tunnu sitä löytävän. Sen verran hyvää oli, että pakko hiukan katsella, mistä saisi. Eikä laivaillekaan meno pelköstään tämän takia tule kannattavaksi. Saakohan näitä Suomesta/Suomeen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *